Νομικά εναντίον του κράτους ετοιμάζεται να κινηθεί η εταιρία Blue Bud & Co, εισαγωγέας της Cannabis Sativa, της βιομηχανικής κάναβης.

Μια επιστολή από τις Υγειονομικές Υπηρεσίες του Κράτους προκάλεσε αναστάτωση στην εταιρία, αφού η αρμόδια υπηρεσία καλεί την εταιρία όπως άμεσα αποσύρει τα τρόφιμα που περιέχουν κάνναβη, στην περίπτωση της εταιρίας μπισκότα.

Σε συνομιλία που είχαμε με την εκπρόσωπο Τύπου της εταιρίας Blue Bud & Co μας ανέφερε, ότι οι υποδείξεις από τις Υγειονομικές Υπηρεσίες δεν ισχύουν αφού ο νόμος «Περί ναρκωτικών και ψυχοτρόπων ουσιών του 1977» έχει τροποιποιηθεί και ως εκ τούτου επιτρέπεται η πώληση σχετικών προϊόντων..

«Κάποιοι εφαρμόζουν το νόμο με 2 ταχύτητες» μας είπε χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος Τύπου, αφού όπως μας πληροφόρησε άλλες εταιρίες συνεχίζουν να πωλούν ελευθέρα πανομοιότυπα προϊόντα χωρίς περιορισμούς.

Tέλος, η εταιρία με επιστολή της προς τον Υπουργό Υγείας ξεκαθαρίζει ότι είναι έτοιμη να κινηθεί νομικά ενάντιων του Κράτους σε περίπτωση που η ΥΚΑΝ προκαλέσει πρόβλημα στην εταιρία μετά την επιστολή από την Υγειονομική Υπηρεσία.

Η επιστολή από την Υγειονομική Υπηρεσία:


Η επιστολή από την εταιρία Blue Bud & Co


Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s