Περιπτερά κάνναβης στο αεροδρόμιο στην Τζαμάικα

Ο κόσμος προχωρά άλλα η Κύπρος πάντα στον μεσαίωνα.

jamaica-install-weed-vending-machines-airports-2-1Η Τζαμάικα προτίθεται να δώσει στους τουρίστες που φθάνουν στη χώρα, την ευκαιρία να αγοράσουν κάνναβη μόλις  περάσουν το τελωνείο . Οι συνομιλίες βρίσκονται σε εξέλιξη σχετικά με την εγκατάσταση περιπτέρων κάνναβης σε αεροδρόμια και λιμάνια, κατι που θα μπορούσε να ενισχύσει τα δημόσια έσοδα.
«Όταν έρχεστε για τουρισμό στην Τζαμάικα  στο αεροδρόμιο, θα υπάρχει περίπτερο που μπορείτε να πάτε για να αγοράζεται κάνναβη. Έτσι, βασικά όποιος βγαίνει από το τελωνείο  μπορεί να πάει σε αυτό το γραφείο και να εγγραφεί για αγορά νόμιμη αγορά κάνναβης κατά την διαρκεια των διακοπών του  «Πρόεδρος Αρχής αδειων κάνναβης  (CLA) Υάκινθος Lightbourne

Το CLA, το οποίο βρίσκεται πίσω από την ιδέα, σχεδιάζει ήδη να εγκαταστήσει περίπτερα όπου οι τουρίστες θα μπορούν να αγοράζουν μικρές ποσότητες κάνναβης.  Η πρωτοβουλία θα ωφελήσει επίσης όσους θέλουν να χρησιμοποιούν κάνναβη για ιατρικούς λόγους στις διακοπές τους.
00500ee5000004b0-0-image-a-32_1467366321980Τα περίπτερα θα έχουν επίσης εκπαιδευμένο ιατρικό προσωπικό στο χώρο του ξενοδοχείου ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για την έκδοση αδειών για τους επισκέπτες στην Τζαμάικα, η οποία θα τους επιτρέπει να αγοράσουν κάνναβη.

«Θα ήταν κυρίως για τους ανθρώπους που έχουν  συνταγή και  για ιατρικούς σκοπούς, με άδεια από το Υπουργείο Υγείας,» αναφέρεται ο Lightbourne.
«Εάν δεν έχουν μια συνταγή, τότε μπορούν να κάνουν αυτό που ονομάζουμε « αυτο-δηλώση, και αυτό θα τους επιτρέψει να έχουν μέχρι και δύο ουγκιες, ενώ είναι εδώ», πρόσθεσε ο πρόεδρος CLA.

Το CLA πιστεύουν ότι το να καταστεί πιο προσιτό το φάρμακο, θα μπορούσε να αποδειχθεί επικερδής για τον νησιωτικό έθνος όσο ρυθμίζεται σωστά. Μέλη του CLA αναφέρουν την επιτυχία ορισμένων περιοχων της Βόρειας Αμερικής που επωφελούνται από τη νομιμοποίηση της κάνναβης ως απόδειξη ότι η ιδέα τους μπορεί να αποδειχθεί ένα πραγματικά δυνατό  εισόδημα.

«Στο Κολοράντο το περασμένο έτος, η κάνναβη αναψυχής και η ιατρική επίσης, έφεραν εσοδα περίπου US $ 1 δις  και συλλέχθηκαν $ 135 εκατομμύρια σε φόρους για το κράτος και μόνο με πληθυσμό πέντε εκατομμυρίων «, δήλωσε μέλος του CLA Delano Seiveright.

Το «Γκαντζια» , όπως είναι τοπικά γνωστό, έχει συνδεθεί από καιρό με το νησί της Καραϊβικής,οταν ο Bob Marley και η Ρασταφαριανη κοινότητα έκανε πολλά για να προωθήσουν τη χρήση του φαρμάκου, μέχρι την νομιμοποιηση κατωχης και χρήσης μικρών ποσοτήτων κάνναβης το 2015.

student-using-vending-machineΜέλος του Κοινοβουλίου, ο  Mike Χένρι, που ειναι μακροπρόθεσμος συνήγορος για την αποποινικοποίηση της κάνναβης, είπε στην εφημεριδα  Παρατηρητής. «Είτε μας αρέσει να το ακούμε ή όχι, Οι Rasta, η reggae , το χορτο και η Τζαμάικα είναι συνώνυμα.»

Οι νέοι κανόνες επιτρέπουν στους πολιτες της χωρας να εχουν μέχρι δύο ουγγιές κανναβης χωρίς το φόβο της δίωξης, ενώ η καλλιέργεια της μέχρι πέντε φυτά επίσης επιτρέπεται.

Στην Κύπρο άραγε πόσα έσοδα θα κάναμε από τον εξτρά τουρισμό και μόνο αν δεν ειχαμε τουβλα για πολιτικους.

 

 

πηγη http://www.mirror.co.uk/news/weird-news/cannabis-atms-open-jamaicas-airports-8333015

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s