Στην Κυπρο του 2016. Στις Κεντρικές Φυλακές ο γεωργός για την Κλωστική Κάνναβη

Νεα απο τους Φιλους της Κανναβης.(σωματειο)

Στην Κυπρο του 2016. Στις Κεντρικές Φυλακές ο γεωργός για την Κλωστική Κάνναβη13432143_799556240180146_8251171665253927140_n

Καταδικάστηκε σε φυλάκιση ο Φώτης Ανδρέου, ο γεωργός που πριν μερικές μέρες άρχισε στο Αυγόρου της Αμμοχώστου την καλλιέργεια της πρώτης αδειοδοτημένης, εγγεγραμμένης και νόμιμης φυτείας Κλωστικής Κάνναβης. Καταδικάστηκε διότι είχε στην κατοχή του ποσότητα Κλωστικής Κάνναβης την οποία αγόρασε και εισήγαγε ΝΟΜΙΜΑ από το εξωτερικό – η Κλωστική Κάνναβις είναι μια αβλαβής φυσική ουσία που είναι νόμιμη σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση, και νόμιμη στην Κύπρο από το 2004. Ο γεωργός δηλαδή είχε εισάγει και κατείχε ακριβώς το ίδιο είδος προϊόντος που τώρα παράγει η φυτεία του με άδεια από την Κυβέρνηση.

Οι χημικές αναλύσεις από το Γενικό Χημείο του Κράτους απέδειξαν πέραν πάσης αμφιβολίας ότι πρόκειται περί Κλωστικής Κάνναβης, αλλά το τριμελές δικαστήριο στο Κακουργιοδικείο Λάρνακος απέρριψε εντελώς κάθε άποψη και τεκμήριο ή μαρτυρία ότι πρόκειται περί Κλωστικής Κάνναβης. Οι τρείς δικαστές είναι: κα Στάλω Χατζηγιάννη, Πρόεδρος, κος Μιχάλης Αμπίζας και κα Αλεξάνδρα Λυκούργου, Ανώτεροι Επαρχιακοί Δικαστές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΔΩ:
http://cyprus-org.net/Kentrikes.Fylakes.Fotis.Andreou.pdf

 

πηγη

 

 

2 comments

  1. Σας ευχαριστώ πολύ για την αναδημοσίευση. Φαίνεται πως μέχρι στιγμής οι περισσότερες συμβατικές εφημερίδες και ΜΜΕ στην Κύπρο – παρ’ όλο που έχουν παραλάβει την ανακοίνωση μας – αποσιωπούν την είδηση ότι ένας τελείως ΑΘΩΟΣ άνθρωπος που δεν παρέβηκε κανένα νόμο βρίσκεται στη φυλακή.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s