Δεκαπενταλεπτους οργασμούς υπόσχεται με το νέο λαδάκι από κανναβη

Αν αγαπάτε to χόρτο και σας αρέσει το σεξ τότε αυτό το προϊόν ειναι ακριβώς για σένα. Έτσι και αλλιώς η κάνναβη έχει χρησιμοποιηθεί ως αφροδισιακό ήδη από τον 12ο αιώνα άλλα με την απαγόρευση χάθηκε και αυτη η ιστορία και η σχέση μας με την κάνναβη .
Η εταιρία Αφροδίτη απο την Καλιφόρνια που ειδικεύεται στην παραγωγή νέων και
συναρπαστικων προϊόντων απο κάνναβη , πρόσφατα ανέπτυξε ένα προϊόν που ονομάζεται Foria.
Το Foria είναι ένα είδος λαδιού που κατασκευάζεται ειδικά για χρήση ως λιπαντικό. Είναι κατασκευασμένο από 100% φυσικό λάδι καρύδας υγρό και πλήρως καθαρισμένο ιατρικής ποιότητας λάδι κάνναβης. Είναι σχεδιασμένο για γυναίκες, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τοπικό λιπαντικό για τους άνδρες και τις γυναίκες .

Σε έρευνα οι γυναίκες που καπνίζουν ανέφεραν ψυχοδραστικές επιδράσεις, όταν το χρησιμοποιήσαν ως τοπικό λιπαντικό. Ωστόσο, εάν το λαδάκι ληφθει από το στόμα τότε οι επιδράσεις ειναι πολύ εντονότερες.
Κάθε ψεκασμός έχει 2mg THC και η ετικέτα προτείνει 6 ψεκασμους μόλις 30 λεπτά πριν την σεξουαλική πράξη. Ένα ειναι πάντως σίγουρο, ότι εσύ και ο σύντροφος σου θα βρεθείτε σε απερίγραπτα ανεβασμένο επίπεδο και η εταιρία υπόσχεται 15τους οργασμους αλλά ας μην ξεχνάμε την επιστολή σύστασης από γιατρό στην Καλιφόρνια!

Συντομα και στην Κυπρο
Υπαρχει Λυση

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s