Κολοραντο,Νεα ιδεα. Κανναβη απο τα βενζιναδικα. Διαβαστε

Στο Κολοράντο οι φίλοι της κάνναβης σύντομα θα μπορούν να σταματήσουν σε βενζινάδικα οπού επίσης πωλούν και κάνναβη.

gasandweed@2x-620x400Σύμφωνα με μια πρόσφατη έκθεση από το 7NEWS, μια επιχείρηση που ονομάζεται Gas & Grass στο Colorado Springs τον επόμενο μήνα που θα συγχωνεύσει την έννοια του βενζινάδικου με τα πρατήρια πωλήσεων ιατρικής κάνναβης. Η τοπική εταιρεία έχει αγοράσει δύο βενζινάδικα που μεταμορφώνονται για αυτή τη μοναδική επιχειρηματική ιδέα.

Εκπρόσωπος της εταιρείας ο Dave Cuesta, δήλωσε ότι οι πελάτες του θα είναι σε θέση να αγοράσουν όλα τα τυπικά που αγοράζουν συνήθως από κανονικά βενζινάδικα (στην Αμερική τα βενζινάδικα και τα περιπτερά είναι περίπου το ίδιοπράγμα σαν μινι-μαρκετ). Όμως το Gas & Grass έρχεται με το πρόσθετο πλεονέκτημα για εκείνους που κατέχουν κάρτα ιατρικής κάνναβης όπου μπορούν να αγοράσουν και την κάνναβη.

Όπως και με κάθε πρατήριο ιατρικής κάνναβης στο Κολοράντο, η εταιρεία αναγκάζεται να τηρήσει όλους τους ίδιους κανόνες και κανονισμούς και στα νέα καταστήματα. Ωστόσο, επειδή η επιχείρηση έρχεται εξοπλισμένο με ξεχωριστή είσοδο για τους ειδικούς πελάτες, το ευρύ κοινό θα είναι ταυτόχρονα ευπρόσδεκτο στο βενζινάδικο.

Αυτή η έννοια συμβαίνει  εδώ και δεκαετίες με το ψιλικατζίδικο οπού πωλούν μπίρα και τσιγάρα, έτσι είναι λογικό και η κάνναβη με την βενζίνη μπορεί να έχουν την ίδια σχέση Μερικοί πιστεύουν ότι τούτη η ιδέα θα μπορούσε να είναι το πρώτο βήμα προς μια μανία  συγχρωτισμού με τα πρατήρια κάνναβης και σε άλλους τομείς πωλήσεωνΚάτι δηλαδή όπως καφετέριες, που πωλούν επίσης τα προϊόντα κάνναβης, φούρνοι κτλ.

Σύντομα το Gas & Grass πριν να είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του και οι δύο τοποθεσίες αναμένεται να τεθούν σε πλήρη λειτουργία μέσα στο επόμενο δίμηνο.

Θα αγοράζατε κάνναβης από βενζιναδικο; Πείτε μας στα σχόλια.

πηγη

http://cannabisnowmagazine.com/current-events/legal/new-gas-grass-convenience-store-will-sell-cannabis

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s