ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΗΠΑ» Η ΚΑΝΝΑΒΗ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ.»

» Η ΚΑΝΝΑΒΗ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ.»

20/08/15

ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ  – Το λέμε εδώ και χρόνια και μας βγάζουν τρελούςΤώρα όμως το παραδέχονται επίσημα στη Αμερική ότι η κάνναβη φαίνεται να σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα.

θσαψανψεΑυτά  πάντα σύμφωνα με την κυβέρνηση των ΗΠΑ, η οποία έχει προσθέσει μια σελίδα σχετικά με τη χρήση της κάνναβης και των κανναβινοειδών στην επίσημη ιστοσελίδα συμβουλών τους για τον καρκίνο που φαίνεται αριστερα.Πατηστε εδω για την πηγη 

Το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου, μέρος του Τμήματος Αμερικάνικης Υγείας, τώρα συμβουλεύει ότι τα «κανναβινοειδή μπορεί να είναι χρήσιμα στη θεραπεία των παρενεργειών του καρκίνου και θεραπεία του καρκίνου» . Αυτά μέσο καπνίσματος , σε ψημένα προϊόντα, πίνοντας αφεψήματα ή ακόμα και ψεκασμό κάτω από τη γλώσσα .

Η σελίδα απαριθμεί επίσης και άλλες χρήσεις, συμπεριλαμβανομένων: Αντι-φλεγμονώδης δραστικότητα, μπλοκ στην ανάπτυξη των κυττάρων αποτρέποντας έτσι την ανάπτυξη των αιμοφόρων αγγείων που τροφοδοτούν τους όγκους, αντι-ιική δράση και ανακούφιση μυϊκών σπασμών που προκαλούνται από σκλήρυνση κατά πλάκας.

Η σελίδα εξηγεί επίσης πώς τα καρκινικά κύτταρα σε ποντίκια αυτοκαταστρέφονται  όταν εκτίθενται στην κάνναβη.

Άραγε έχει έρθει η ώρα που η κάνναβη πρέπει να νομιμοποιηθεί παγκόσμιος για ιατρικούς σκοπούς; Γιατί άραγε στην Κύπρο κάνουν τα πάντα για να μην παραδεχτούν οι επίσημοι τα λάθη τους.? Γιατί αφήνουν τον κόσμο να υποφέρει ?


a-cannabis-farmΑρκετές επιστημονικές μελέτες έχουν υποδείξει τις ιδιότητες της κάνναβης στο παρελθόν, και τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους το Εθνικό Ινστιτούτο της κυβέρνησης των
ΗΠΑ αναφέρει σχετικά στο άρθρο για την κατάχρηση ναρκωτικών ουσιών αναθεωρημένες πληροφορίες και προτείνουν ότι κάνναβη μπορεί να συρρικνώσει όγκους στον εγκέφαλο και τα σκοτώσει καρκινικά κύτταρα

Υπάρχουν τώρα δύο εγκεκριμένα φάρμακα για ασθενείς με καρκίνο διαθέσιμα στις ΗΠΑ τα οποία περιέχουν κανναβινοειδή.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο επίσης το φάρμακο που συνταγογραφείται με  THC είναι ειναι το Sativex, αλλά δεν θεωρείται ακόμη χρήσιμο σε ευρύτερη βάση για ιατρικούς σκοπούς.

Ήρθε άραγε η στιγμη για παγκόσμια αλλαγή .?
Ποσά άτομα γνωρίζεται που θα επωφελούνταν από την ιατρική κάνναβη ?Ποσό κόσμο ,γνωστούς και συγγενείς θα σώζαμε αν είχαμε την υποστήριξη της κυβέρνησης και του υπουργού υγειάς αντί τον πόλεμο ενάντιων μας .

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ

πηγη http://www.cancer.gov/about-cancer/treatment/cam/patient/cannabis-pdq/#link/_13

One comment

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s