Το Ισραήλ νομιμοποιεί την Ιατρικη Κανναβη

ΝΟΜΙΜΗ Η ΚΑΝΝΑΒΗ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

Israel-MedicalMarijuana-PharmaciesΝαι είναι αλήθειαΜέσα σε πολύ λίγο χρόνο και με μια κίνηση που θεωρήθηκε επαναστατική ο  Αναπληρωτής υπουργός Υγείας του Ισραήλ Yaakov Litzman ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι η ιατρική κανναβη θα είναι τώρα διαθέσιμη στα φαρμακεία με ιατρική συνταγή.

Σύμφωνα με τους Times του Ισραήλ, η κάνναβη θα πρέπει να χορηγείται και να επιβλέπετε σαν φάρμακο, και η κίνηση αυτή θα μετριάσει την πίεση στα υπερπλήρεις ιατρεία.

«Σήμερα τα φαρμακεία δίνουν όλα τα είδη των φαρμάκων, συμπεριλαμβανομένων και ναρκωτικών, όπως η μορφίνη, και αυτό γίνεται μέσα ένα νομικό πλαίσιο», είπε ο Litzman. «Έτσι, η κάνναβη θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με τον ίδιο τρόπο. Θα πρέπει να συνταγογραφείται και να παρακολουθείται με ίδια πρότυπα όπως όλα τα άλλα φάρμακα. »

Επιπλέον, η απόφαση θα επιτρέψει σε περισσότερους γιατρούς να συνταγογραφούν κάνναβη, μια πρακτική που είχε επιφυλαχθεί μόνο για ειδικές Υπουργείο Υγείας που όρισε γιατρούς και είχε επικριθεί για τα γραφειοκρατικά εμπόδια.

Ο ΜΚ Tamar Zandberg (Meretz) ευχαρίστησε τον Litzman για την «επαναστατική» απόφαση του.

«Αυτό είναι τεράστια είδηση», είπε. «Σας ευχαριστώ για την δηλώνοντας δημοσίως τις αρχές σας σχετικά με αυτό το θέμα. Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι θα χαιρετίσουν αυτή την αλλαγή»

Σύμφωνα με την Jerusalem Post, ο υπουργός εργασίας ΜΚ Shelly Yacimovich συμφώνησε επίσης με την απόφαση, χαρακτηρίζοντάς την ως στροφή  «180 μοιρών» από την τρέχουσα πολιτική.

Δηλαδή στην Κύπρο τι γίνεται και για ποσό καιρό ο Υπουργός Υγειάς νέος η τέως θα υποστηρίζει την μαφία και τις φαρμακευτικές εταιρίες αντί να έχει την υγεία του κόσμου ως το πρωταρχικό του σκοπό . Ας ακολουθήσουμε επιτέλους και μια σωστή πολιτική

Υπάρχει Λύση
(Φωτ.  Marijuana.com)
Πηγή http://www.hightimes.com/read/major-shift-israel-will-begin-selling-medical-marijuana-pharmacies

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s