Μεγάλη υποστήριξη στην Αίτηση για νομιμοποίηση στη Αγγλία τις τελευταίες μέρες.

Οι συναγωνιστές μας στην Αγγλία , σχεδόν τα κατάφεραν. Πρέπει να πάρουμε παράδειγμα και εμείς για την δύναμη της αίτησης(petition) στο να φέρει νομοθετική αλλαγή μέσα σε λίγες μέρες. Δεν ειναι άπλα η δύναμη μας άλλα η δύναμη που μας δίνει  η τεχνολογία αν την χρησιμοποιήσουμε σωστά.  Ναι ,ακόμα και μεσώ του keyboard και του υπολογιστή έχουμε δύναμη για αλλαγή .

cannbis_3324771bΜεγάλη υποστήριξη , που ολοένα και αυξάνετε, φαίνεται να έχει η αίτηση (petition) για τη νομιμοποίηση της κάνναβης στην Αγγλία της τελευταίες μέρες . Η αίτηση στο διαδίκτυο έχει ήδη εξασφάλιση αρκετές υπογραφές για να αναγκάσει την κυβέρνηση να δώσει μια δημόσια απάντηση.
Κατά την τελευταία καταμέτρηση, η αναφορά έχει προσελκύσει περισσότερους από 75.000 υπογραφές και μόλις φτάσει τις 100.000, η ​​κυβέρνηση θα υποχρεωθεί να χορηγήσει μια ώρα για κοινοβουλευτική συζήτηση.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο αστυνομικός επίτροπος του Durham είπε ότι ενημέρωσε τους αξιωματικούς του πλέον ότι δεν θα έχουν ως στόχο άτομα που κάνουν χρήση κάνναβης για δική τους κατανάλωση.

Η προtumblr_mxavb6JWnk1radncso1_500σπάθεια να νομιμοποιηθεί η κάνναβη στη Βρετανία έρχεται με φόντο την αναθεώρηση των νόμων σε όλο τον κόσμο.

Στην Ολλανδία, για παράδειγμα, κάποιες καφετέριες επιτρέπεται να πωλούν κάνναβη όπως το αλκοόλ και η κατοχή μικρών ποσοτήτων κάνναβης δεν οδηγούν σε ποινική δίωξη.

Στο Βέλγιο, παρά το γεγονός ότι τα ναρκωτικά είναι παράνομα, η αστυνομία έχει χαλαρή προσέγγιση για κατοχή για προσωπική χρήση άλλα για εμπορία σίγουρα θα ασκηθεί δίωξη.

Εν το μεταξύ, τέσσερις πολιτείες των ΗΠΑ – Αλάσκα, το Όρεγκον, Κολοράντο και η Ουάσιγκτον – έχουν νομιμοποιήσει την ψυχαγωγική χρήση της κάνναβης μαζί με την Ουάσιγκτον DC.

Στην Καλιφόρνια πρόκειται να ακολουθήσει ψηφοδέλτιο σχετικά με την νομιμοποίηση της κάνναβης και είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί σε ολόκληρη τη χώρα. Αυτό θα θα μπορούσε να οδηγήσει σε περαιτέρω νομιμοποίηση.
Επιπλέον, περισσότερες από 20 άλλες επιτρέπουν τη χρήση της κάνναβης για ιατρικούς σκοπούς.

Στη Βρετανία , η κάνναβης θεωρείται ιστορικά ως «κατηγορία Γ» ναρκωτικό – προσελκύοντας ελαφρές ποινές. Αλλά το 2009, εν μέσω φόβων ότι είναι επικίνδυνη για την ψυχική υγεία, η κάνναβη ανακατατάχθηκε σε «κατηγορία Β» – με μέγιστη ποινή 14 ετών φυλάκισης για την προμήθεια ή την παραγωγή.
Αυτή την στιγμή η αστυνομία θα εκδώσει μια φορά προειδοποίηση ή επί τόπου πρόστιμο £ 90 για κάποιον που βρεθεί στην κατοχή του κάνναβη.

h-nomimopoiisi-tis-iatrikis-kannavis-den-afxanei-ti-chrisi-stous-efivous-thΤο παράδειγμα της Πορτογαλίας και της Ισπανίας είναι ακόμα δυο επιτυχημένα μοντέλα από τα οποία θα μπορούσαμε να πάρουμε παραδείγματα ως προς την νομοθετική αλλαγή και τα οφέλη της νομιμοποίησης η της αποποινικοποίησης.

Υπάρχει Λύση

Η αγγλική αίτηση εδω 

Έχουμε και εμείς την δίκη μας αίτηση εδω για την Κυπρο . Υπογράψτε παρακαλω

Πηγη . http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/11759857/Petition-to-legalise-marijuana-in-Britain-approaches-50000-signatures.html

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s