Πρώτες νόμιμες παραδόσεις κάνναβης στο σπίτι αρχίζουν στο Κολοράντο

16043513285_47926157fa_kΓια πρώτη φορά, οι κάτοικοι του Κολοράντο θα είναι σε θέση να παραγγείλουν νόμιμα  προϊόντα κανναβης τα οποια θα παραδίδονται απευθείας στα σπίτια τους από την Παρασκευή.

Η έναρξη του περιορισμένου προγράμματος επικεντρώθηκε σε ασθενείς με ιατρική χρήση κάνναβης και έρχεται μια εβδομάδα μετά απο την αδειοδητηση της Native Roots που έλαβε την πρώτη άδεια παράδοσης της χώρας . Και ενώ η άδεια δεν σχετίζεται με το ξέσπασμα του κορωνοίου , ο συγχρονισμός είναι τέλειος, καθώς οι πολίτες απαγορεύεται να φεύγουν από το σπίτι για να αποφύγουν τη σύλληψη ή τη διάδοση του ιού.

Η υπηρεσία παράδοσης θα περιοριστεί σε ασθενείς  που πρέπει επίσης να είναι εγγεγραμμένοι στο ιατρείο και όσοι δεν έχουν ήδη εγγραφεί πρέπει να το πράξουν προσωπικά προς το παρόν-αν και η Native Roots δήλωσε ότι «εξετάζει μια συμβατή, τηλε-λύση για την εγγραφή ασθενούς».

Οι Native Roots είπαν ότι υπάρχει οριο με ελάχιστη αγορά 100 $ και ενθαρρύνουν τους ασθενείς να πληρώσουν με χρεωστική κάρτα και όχι με μετρητά, πιθανώς επειδή οι οδηγοί θα μπορούσαν να είναι στόχοι διαρρήξεων εάν μεταφέρουν μεγάλα ποσά μετρητών ή λόγω ανησυχιών ότι αν τα μετρητα αλλάζουν χέρια θα μπορούσαν να προωθήσουν την εξάπλωση του COVID-19.

 

Διαβάστε περισσότερα στα αγγλικά

πηγη

First Legal Marijuana Home Deliveries Begin In Colorado

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s