Η Γκάνα νομιμοποιεί την κάνναβη για φαρμακευτική και βιομηχανική χρήσή.

north-carolina-farmers-lawmakers-pushing-hemp-legalization-featured«Ειναι τουλαχιστον μια αρχη. Αν ακολουθησουν την επιστημη τοτε η πληρης νομιμοποιηση ερχετε συντομα και στην Γκανα»

Το Κοινοβούλιο της Γκάνας νομιμοποίησε την κάνναβη για βιομηχανικούς και ιατρικούς σκοπούς την περασμένη εβδομάδα, συνεχίζοντας μια τάση μεταρρύθμισης της κανναβης στην αφρικανική ήπειρο. Με το πέρασμα του νομοσχεδίου 2019 για την Επιτροπή Ελέγχου Ναρκωτικών, οι νομοθέτες νομιμοποίησαν την παραγωγή κάνναβης χαμηλής περιεκτικότητας THC, σταματώντας την πλήρη νομιμοποίηση, όπως διευκρίνισε ο MP Ras Mubarak σε μια δήλωση μετά την έγκριση του νομοσχεδίου.

«Αυτό που έχουμε εγκρίνει δεν είναι ψυχαγωγική κανναβη . Είναι σημαντικό για τους ανθρώπους να κατανοήσουν τη διαφορά. Ως χώρα, πρέπει να ακολουθήσουμε την επιστήμη και τους αριθμούς για το καλό της χώρας μας «, δήλωσε ο Μουμπάρακ.

«Είναι παράνομο να μεγαλώνεις ή να έχεις κάνναβη χωρίς άδεια», πρόσθεσε. «Και η  κάνναβη με περισσότερο από 0,3% THC παραμένει παράνομη».

Κάλεσε το κοινό να σεβαστεί τον νέο νόμο, σημειώνοντας ότι «υπάρχουν πραγματικές ανησυχίες για την κακοποίηση» και ότι επιτρέπονται μόνο μη ψυχοδραστικές ποικιλίες κάνναβης. Οι νόμοι κατά της κάνναβης αναψυχής θα εξακολουθήσουν να εφαρμόζονται.

Διαβάστε περισσότερα στα αγγλικά

πηγη

Ghana Legalizes Cannabis For Medicinal And Industrial Uses

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s