Η Ολλανδία αντιστρέφει τη νομοθεσία , επιτρέποντας στα coffeshops να προσφέρουν παραλαβή και παράδοση κάνναβης στο σπίτι.

health-coronavirus_netherlands-e1584460442783Μετά την αρχική εντολή για το κλείσιμο εστιατορίων, καφετεριών και παρόμοιων εγκαταστάσεων την Κυριακή, η Ολλανδία αποφάσισε ότι αυτές οι επιχειρήσεις μπορούν να παραμείνουν ανοιχτές, αλλά αποκλειστικά για υπηρεσίες παραλαβής και παράδοσης.

Όταν ο κόσμος αντιλήφθηκε οτι δεν θα έχει κάνναβη σε περίπτωση αποκλεισμού  τεράστιες ουρές σχηματίστηκαν έξω από τα coffeeshops, που ειναι η πρωταρχική πηγή κάνναβης για τους καταναλωτές της χώρας, καθώς οι κάτοικοι έσπευσαν να αγοράσουν κάνναβη την Κυριακή, φοβούμενοι ότι θα ήταν η  τελευταία ευκαιρία να το κάνουν.

Η κυβέρνηση εξέτασε προφανώς τη συμβουλή των δημάρχων της χώρας, οι οποίοι έστειλαν επιστολή σε αξιωματούχους, προειδοποιώντας ότι αν κλείσουν τα coffeeshops  θα δώσει στη μαύρη αγορά την ευκαιρία να ευδοκιμήσει και ετσι ο νομος τωρα δινει αδεια να παραμείνουν ανοιχτά μόνο για παραλαβή, τηρώντας φυσικά τις σχετικες οδηγίες της κυβέρνησης .

Διαβάστε περισσότερα στα αγγλικά

πηγη: https://www.thegrowthop.com/cannabis-news/the-netherlands-reverses-course-allows-pot-selling-coffee-shops-to-offer-pickup-and-delivery

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s