Γιατί Ψεύδεται ο Πρόεδρος της «Αρχής Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων» Χρύσανθος Γεωργίου; | CyprusIndyMedia.org / Κύπρος ~ Kıbrıs ~ Cyprus

αναδημοσίευση

Ο Χρύσανθος (Άθως) Γεωργίου προΐστατο του αντιΝαρκωτικού Συμβουλίου Κύπρου το οποίο μετεξελίσσεται σε «Αρχή Αντιμετώπισης  Εξαρτήσεων». Είναι ίσως το άτομο με την μεγαλύτερη προσωπική, πολιτική και ηθική ευθύνη για την δίωξη των φίλων της κάνναβης και την καθυστέρηση στην προώθηση της νομοθεσίας για την ιατρική κάνναβη.

Ο Χρύσανθος Γεωργίου συνεχίζει να ψεύδεται ασύστολα προωθώντας την κομματική του προπαγάνδα. Ο πρόεδρος της νέας «Αρχής Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων» δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο. Ήταν ή/και είναι επικεφαλής του γραφείου υγείας της κεντρικής επιτροπής του ΑΚΕΛ, μέλος της κεντρικής επιτροπής του και υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα της «Αριστεράς». Η θέση του επιβεβαιώνει την παρουσία του ΔΗΣΑΚΕΛ σε όλους τους τομείς του κράτους. Το πώς ένα μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΑΚΕΛ βρέθηκε σε αυτή την νευραλγική θέση στην κυβέρνηση Αναστασιάδη μόνον το ΔΗΣΑΚΕΛ μπορεί να εξηγήσει.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του στον ACTIVE 107,4 και 102,5 ο Χρύσανθος Γεωργίου φανερώνει για ακόμη μία φορά την ασχετοσύνη του με το θέμα της κάνναβης δηλώνοντας ανάμεσα σε άλλα φαιδρά ότι:
«Σε καμία χώρα του κόσμου ανέφερε  χρησιμοποιείται νωπή ξηρή κάνναβη, προκειμένου να ενεργήσει ανακουφιστικά.» (1)

Συνειδητά ο Χρύσανθος Γεωργίου αποφεύγει τον όρο «φυτική κάνναβη» χρησιμοποιώντας τον νεολογισμό «νωπή ξηρή κάνναβη» στον οποίο αρέσκονται οι εξουσιαστές. Προφανώς και παρά το ότι προΐστατο του αντιΝαρκωτικού Συμβουλίου Κύπρου δεν έχει δει ούτε διαβάσει για το πρόγραμμα κάνναβης του Ισραήλ, ούτε για το πρόγραμμα κάνναβης της Ολλανδίας, ούτε για πρόγραμμα και την διανομή κάνναβης στις διάφορες πολιτείες των ΗΠΑ.

Δεν έχει δει ποτέ το απόσπασμα από το εξαιρετικό άρθρο του δημοσιογράφου Μάριου Δημητρίου με τίτλο «Το καπνιστό φάρμακο του Moshe Rute” στο οποίο ο έντιμος δημοσιογράφος καταθέτει την προσωπική του μαρτυρία:
«Θυμήθηκα τη φωτογραφία ενός 80χρονου Ισραηλινού, του Moshe Rute, επιζώντα του Ολοκαυτώματος, καθώς καπνίζει αρειμανίως την πίπα του, γεμάτη με ιατρική κάνναβη, σε κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων του κιμπούτζ Naam, κοντά στην πόλη Rehovot του Ισραήλ.» (2)

Δεν γνωρίζει να χρησιμοποιεί το Google ώστε με απλές έρευνες να ξεστραβωθεί.

Μέσα από μία απλή έρευνα με τις κωδικές λέξεις «medical program USA” θα μπορούσε να ενημερωθεί για τις διόλου ευκαταφρόνητες ποσότητες «νωπής ξηρής κάνναβης» την οποία δικαιούνται οι ασθενείς σε διάφορες πολιτείες των ΗΠΑ:
«Οι εγκεκριμένοι ασθενείς που λαμβάνουν ιατρική κάνναβη στην Καλιφόρνια και οι κύριοι  φροντιστές τους, μπορούν να κατέχουν όχι περισσότερο από  8 ουγγίες (δηλαδή περίπου 225 γραμμάρια(!)) ξηρής φυτικής κάνναβης, και/ή έξι ώριμα  (ή 12 ανώριμα) φυτά κάνναβης.» (3)

Αν έμπαινε στον κόπο να ξεναγηθεί λίγο και σε άλλες πολιτείες θα μάθαινε τα «εξωφρενικά» για την Κύπρο ποσά-όρια των 24ων ουγγιών (δηλαδή περίπου 680 γραμμαρίων!) και 6 ώριμων φυτών για τη διάθεση των ασθενών, που παρέχονται στην πολιτεία του Oregon. (4)

Με την έρευνα με τις κωδικές λέξεις “medical cannabis dispensaries USA” θα μπορούσε εύκολα να ενημερωθεί και να δει και στον χάρτη τις αποδείξεις ότι ψεύδεται (5):

Με την έρευνα με τις κωδικές λέξεις «medical cannabis program Netherlands» θα συναντούσε το επίσημο γραφείο ιατρικής κάνναβης της Ολλανδίας και θα ερχόταν άμεσα σε επαφή με τον οδηγό προς ασθενείς που εκδίδει το σχετικό γραφείο στο οποίο αναγράφεται καθαρά ότι το προϊόν προσφέρεται σε φυτική μορφή. (6)

Στον οδηγό υπάρχει μάλιστα και φωτογραφία του προϊόντος!

Βλέποντας τις φωτογραφίες με το προϊόν της «νωπής ξηρής κάνναβης» το οποίο προμηθεύονται οι ασθενείς θα μπορούσε τέλος κατανοήσει το βάθος του ηθικού και επιστημονικού βόθρου στον οποίο βρίσκεται ο ίδιος και οι όμοιοι του.

Ποια άραγε είναι τα κίνητρα του Χρύσανθου Γεωργίου τα οποία τον τυφλώνουν τόσο ώστε να αρνείται την αλήθεια και να προωθεί ανερυθρίαστα τα ψέματα και την τρομολαγνεία; Μήπως εξυπηρετεί κάποια συμφέροντα ή μήπως ο ζήλος του τρέφεται μόνο από άγνοια και την μέθη της εξουσίας; Είναι δυνατόν ένας τέτοιος άσχετος και ψεύτης να προΐσταται μίας τόσο σημαντικής αρχής όπως την «Αρχή Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων;»

Γιατί άραγε τον ανέχεται ο πρόεδρος Αναστασιάδης του οποίου ο υπουργός Γιώργος Παμπορίδης και η κυβέρνηση αγωνίζονται υποτίθεται για τη νομιμοποίηση της ιατρικής κάνναβης;

Σόλων Αντάρτης ~ solon_antartis@yahoo.com
~~~~~~~~~~~~~

Πηγές-Σημειώσεις
————————-

1. Μπορείτε να διαβάσετε δηλώσεις του Χρύσανθου Γεωργίου για το θέμα το άρθρο του «Φιλελεύθερου» με τίτλο
«Καμπανάκι για εκτροπή στο θέμα της ιατρικής κάνναβης»
http://www.philenews.com/koinonia/eidiseis/article/460489/kampanaki-ga-ektropi-sto-thema-tis-iatrikis-kannabis

2. Από:
«Το καπνιστό φάρμακο του Moshe Rute»
του Μάριου Δημητρίου
http://www.sigmalive.com/simerini/columns/eks-aformis/250541/to-kapnisto-farmako-tou-moshe-rute

3. Μεταφρασθέν από:
«Qualified medical marijuana patients in California, and their primary caregivers, may possess no more than eight ounces of dried marijuana, and/or six mature (or 12 immature) marijuana plants.»
https://www.marijuanadoctors.com/medical-marijuana/CA/california

4. Μεταφρασθέν από:
«In the state of Oregon, as per Oregon Revised Statutes ORS 475.300 — ORS 475.346, registry I.D. cardholders, or designated primary caregivers of cardholders, may possess no more than six mature marijuana plants and 24 ounces of usable marijuana, and a combined total of up to eighteen marijuana seedlings.»
https://www.marijuanadoctors.com/medical-marijuana/OR/oregon

5. Ολόκληρος ο χάρτης στην ιστοσελίδα:
https://weedmaps.com/dispensaries/in/united-states

6. Οι φωτογραφίες από την έντυπη έκδοση του οδηγού προς ασθενείς του Γραφείου Κάνναβης της Ολλανδίας:
https://www.cannabisbureau.nl/Media/Default/PDF/5089-A5-BMC-Pat-ENG-web_35842.pdf

 

Μα… δεν ψεύδεται

Source: Γιατί Ψεύδεται ο Πρόεδρος της «Αρχής Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων» Χρύσανθος Γεωργίου; | CyprusIndyMedia.org / Κύπρος ~ Kıbrıs ~ Cyprus

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s