Η Καλιφόρνια νομιμοποιεί την κανναβη για αναψυχή (1 ουγγια και 6 φυτα για προσωπικη χρηση)

Από σήμερα νόμιμη η κάνναβη για το 12% των Αμερικανών με την αλλαγή του νομού και την αποδοχή της πρότασης 64.

Η Πρόταση 64 πέρασε σήμερα στο κοινοβούλιο της Καλιφόρνιας και ο νόμος περί  Χρήσης κάνναβης από ενήλικες, επιτρέπει  πλέον , σε ενήλικες που δεν συμμετέχουν στο πρόγραμμα ιατρικής κάνναβης του κράτους να κατέχουν μέχρι και έως έξι φυτά, συμπεριλαμβανομένων όλης της συγκομιδής από τα φυτά) και να διαθέτουν ποσότητες για προσωπική χρήση κάνναβης (έως μία ουγγιά  ή / και μέχρι οκτώ γραμμάρια συμπυκνωμένη) . Επίσης νομιμοποιήσαν , τη χορήγηση αδειών εμπορικής παραγωγής κάνναβης και τις λιανικές πωλήσεις. (Η Ιατρική κάνναβης ασθενείς δεν υπόκεινται σε αυτούς τους περιορισμούς.)

ca-legalized
Τα νέα μέτρα απαγορεύουν στις έκαστες επαρχίες/περιοχές από το να περνούν μέτρα για την καταπάτηση ανεξάρτηταΕπίσης νομιμοποιούν την ικανότητα των ενηλίκων να κατέχουν και καλλιεργούν κάνναβη για μη εμπορικούς σκοπούς. Πολλές άλλες δραστηριότητες που σχετίζονται, θα νομιμοποιηθούν από το μέτρο και άλλες θα μειώνονται από κακουργήματα σε πλημμελήματα.

Ο νόμος προβλέπει επίσης αντάλλαγμα της ποινής για εκείνους που βρέθηκαν ένοχοι για προηγούμενες καταδίκες για κατοχη και χρηση κανναβης.

Πότε θα δουν και οι δικοί μας πολιτικοί την ευεργετική δύναμη της κάνναβης και την θετικήαλλαγή του νομού για αύξηση της οικονομίας και της υγειάς

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s